Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Τέσσερις Εξειδικευμένοι Χυμοί Αλόης Βέρα

Τέσσερις Εξειδικευμένοι Χυμοί Αλόης Βέρα 
που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν την Υγεία σας.


ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΥΜΩΝ
100 % Φυσικός Χυμός. Περιέχει περισσότερα από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Ξεκινήστε τη μέρα σας πίνοντας το χυμό της Αλόης. Θα σας δώσει ένα πλούσιο συνδυασμό βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων, ενώ εξασφαλίζει ένα υγιές πεπτικό σύστημα, προσδίδει ευεξία και αυξάνει τα φυσικά επίπεδα ενέργειας. Πίνοντας το σταθεροποιημένο ζελέ της Αλόης Βέρα είναι σαν να χαράζετε ένα φύλλο Αλόης Βέρα και να απολαμβάνετε το ζελέ κατευθείαν από την φύση, είναι ιδανικό για να ξεκινήσει όλη η οικογένεια τη μέρα της σωστά και με ενέργεια.
Μάθετε περισσότερα στο:
τηλ.2117702183


1) Aloe Vera Gel 

2) Aloe Berry Nectar - Όλα τα πλεονεκτήματα του 100 % Φυσικού χυμού της Αλόης Βέρα ενισχυμένο με Φραγκοστάφυλο, Βατόμουρο και Μήλο. Περιέχει ισχυρό αντιοξειδωτικό, που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην προστασία της επιδερμίδας και του ουροποιητικού συστήματος καθώς και του προστάτη στους άνδρες.
3) Forever Aloe Bits n' Peaches
aloe_peaches
Μια μοναδική γευστική αίσθηση. 
Αγνά θρεπτικά κομμάτια Αλόης Βέρα βουτηγμένα σε μείγμα ώριμων ροδάκινων. Ιδανικό για παιδιά. Αναζωογονητική γεύση φρούτων συνδυασμένη με όλα τα πλεονεκτήματα της Αλόης Βέρα, προσφέροντας λύση σε διαταραχές του εντέρου και του πεπτικού συστήματος. 

4) Freedom Aloe Vera
Το Forever Freedom αποτελεί ένα πρακτικό και θρεπτικό τρόπο για να
αρχίσετε την ημέρα σας ! 
Περιέχει ουσίες που βρίσκονται σε φυσική μορφή στις αρθρώσεις.Ευκολότερη αφομοίωση λόγω του φορέα Αλόης Βέρα.

Μοναδικός χυμός με Αλόη Βέρα, θειϊκή χονδροϊτίνη, θειϊκή γλυκοζαμίνη, βιταμίνη C και οργανικό θείο MSM, προσφέροντας έναν θρεπτικό τρόπο να αμυνθείτε ενάντια στα σημάδιαφθοράς των αρθρώσεων. Περιέχει ουσίες που βρίσκονται σε φυσική μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου