Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τα οφέλη της Aloe Vera Gel


Τα οφέλη της Aloe Vera Gel 

Τα οφέλη του τζελ αλόης βέρα έχουν ανοίξει νέες ευκαιρίες για τη χρήση του δέρματος και την περιποίηση των μαλλιών. Δεδομένου ότι περιέχει πληθώρα βιταμινών αμινο οξέα και ανόργανα άλατα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος για τη διατήρηση της το δέρμα νεανικό και λαμπερό.
Όταν χρησιμοποιείται για την περιποίηση των μαλλιών, που λέγεται ότι προάγει την ανάπτυξη νέων τριχών, την πρόληψη της τριχόπτωσης και να κρατήσει τα μαλλιά ισχυρά, υγιή και λαμπερά.
Όταν το ζελέ της αλόης εφαρμόζεται στο δέρμα, βοηθά στην αναγέννηση των νεκρών ή των κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος, μετά την επούλωση των πληγών με αλόη βέρα, δεν υπάρχουν σημάδια . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Aloe Vera Gel είναι τόσο δημοφιλής στη θεραπεία της ακμής και ουλές ακμής.
Τα οφέλη του ζελέ της αλόης μπορεί να δει επίσης στη θεραπεία της αιμορραγίας των ούλων, όπου λέγεται να μειωθεί το πρήξιμο, να σταματήσει η αιμορραγία και επιταχύνουν την επούλωση. Επειδή απορροφάται από το δέρμα πολύ γρήγορα, το ζελέ της αλόης χρησιμοποιείται συχνά ως αντιφλεγμονώδη παράγοντα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου